به گزارش شهر نیوز، علی نیک با اشاره به اهمیت افزایش ایمنی عابران پیاده در تمام نقاط شهر، اظهار داشت: کمیته فنی ترافیک به صورت مستمر از تمام نقاط حادثه خیز بازدید کرده و گزارش بازدید در این کمیته مورد بررسی قرار میگیرد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم ساخت و اجرای پلهای عابر پیاده را پر چالشترین مبحث ایمنی در شهرداری دانست و افزود: با وجود افزایش هزینهها و عدم تمایل پیمانکاران برای اجرای پلهای عابر پیاده اما هنوز شهرداری برای حفظ ایمنی عابران اجرای پلهای عابر پیاده را در دستور کار دارد.
نیک بعضی از چالشهای اجرای پلهای عابر پیاده را اعتراض مالکان مجاور پل به علت از بین رفتن حریم خصوصی ملک خود اعلام و تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات اجرای پلهای عابر پیاده جابهجایی تأسیسات اداره برق بوده که بسیار هزینهبر است.
وی ادامه داد: بر طبق آخرین تصمیمات شهرداری، پلهای عابر پیاده به صورت مکانیزه ساخته شده و بیشتر تمرکز شهرداری بر استفاده از آسانسور در پلها است تا برای همه اقشار جامعه از جمله معلولان و افرادی که از ویلچر و چرخ حمل کودک استفاده میکنند نیز قابل استفاده باشد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم از ساخت پل عابر پیاده در بلوار جمهوری اسلامی در نزدیکی میدان سپاه خبر داد و گفت: فونداسیونهای این پل عابر پیاده در حال اجرا بوده و با مالکان اطراف پل نیز به توافق رسیده ایم و در خیابان نیز برای ایمنی بیشتر نرده نیز نصب خواهد شد.
نیک هزینه هر پل عابر پیاده مکانیزه را بیش از ۴ میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: ساخت پلهای عابر پیاده مکانیزه بسیار هزینه بر بوده و با توجه به عدم ثبات بازار ارز پیمانکاران برای ساخت پل در مناقصههای برگزار شده شرکت نمیکنند.