امیر یزدی با اشاره به اینکه اولویت این سازمان نوسازی و بهسازی ناوگان اتوبوسرانی است، اظهار داشت: در طی دو سال اخیر و با افزایش فشارهای اقتصادی دشمنان نظام، قیمت اتوبوس به صورت چشمگیری افزایش یافت که همین اتفاق کار ما را سختتر کرد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم بابیان اینکه صنایع خودروسازی نیز شامل تحریم هستند، افزود: در این شرایط شرکت اتوبوسرانی به سمت اورهال اتوبوسهای موجود رفت و طی قراردادی اقدامات لازم در حال انجام است و این خودروها بعد از تجهیز شدن وارد چرخه حمل و نقل مسافر میشوند.
یزدی ادامه داد: ۲۵۰ دستگاه اتوبوس بخش خصوصی نیز همین روند را طی میکنند و بعد از بازسازی و گذراندن تستهای فنی امکان جابجایی مسافر را خواهند داشت.
وی به تعداد اتوبوسهای فعال اشاره کرد و بیان داشت: کل اتوبوسهای موجود ۵۳۰ دستگاه است که برای رسیدن به استانداردهای لازم ۱۰۰ دستگاه کسری داریم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم تأکید کرد: پیگیریهای لازم در این زمینه صورت گرفته و اتوبوسهای لازم نیز به تعداد ۵۲ دستگاه خریداری شده است.
یزدی یکی از مشکلات موجود در زمینه حمل و نقل عمومی به خصوص اتوبوس را ریزش مسافر عنوان کرد و گفت: هم اکنون درصد استفاده از حمل و نقل عمومی از ۱۸ درصد به ۶ درصد رسیده است که با توجه به آلودگی هوا و همچنین ترافیک موجود باید برای آن چارهاندیشی صورت بگیرد.
وی افزود: در این زمینه سازمان اتوبوسرانی نیز برنامههای مختلفی دارد که یکی از این برنامهها کاهش مدت زمان انتظار در ایستگاههای اتوبوس است در حالیکه تاکنون مبنای کار این بوده که مسافر زیاد شود نه اینکه سر وقت برسد که قطعاً تغییر خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم ادامه داد: علاوه بر این در فروش کارتهای اتوبوسرانی نیز مشکلی وجود ندارد و اقدامات لازم در این زمینه صورت گرفته است.
یزدی ابراز داشت: تغییرات اساسی نیز در خطوط انجام شده است به طوریکه ۲۸ خط شعاعی را برنامهریزی کردیم که در ادامه این خطوط شعاعی به رینگ اصلی شهر متصل میشوند.
وی به راهاندازی خطوط ویژه نیز اشاره کرد و بیان داشت: یک خط ویژه از میدان شهدای ۷۲ تن به پردیسان که تنها در ۴ ایستگاه توقف خواهد داشت نیز در نظر گرفتیم.