به گفته علی اکبر رحیمی ارزیابی های اولیه مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران نشان دهنده مدیریت مطلوب سیلاب شهر قم در بارندگی های فروردین ماه سال جاری است.
وی افزود :گرچه نقاط ضعفی نیز وجود داشته که تلاش خواهیم نمود در ستاد مدیریت بحران شهرداری و کارگروه های ذیل آن ، آنها را به دقت بررسی و جهت مرتفع نمودن آن اقدام نمائیم.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران ضمن اشاره به افزایش میزان آمادگی نیروی انسانی و همچنین تجهیزات و ماشین آلات شهرداری قم بیان داشت: توانمندسازی نیروی انسانی از طریق برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی و همچنین تشکیل ستاد مدیریت بحران شهرداری مناطق تاثیر بسزایی در حفظ این آمادگی در شهرداری قم داشته است و در سال جدید نیز تلاش خواهیم نمود فعالیت های آموزشی در هر دو حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را گسترش دهیم.
وی همچنین اشاره کرد آمادگی نیروی انسانی بخشی از مدیریت بحران شهری است و لازم است تجهیزات و ماشین آلات متناسب با حوادث نیز خریداری و بروز رسانی شود.
رحیمی اذعان داشت: در سالیان گذشته علیرغم توسعه چند برابری فعالیت های حوزه مدیریت بحران در شهرداری قم از محل اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ مدیریت بحران کشور اعتباری به شهرداری اختصاص نیافته که لازم است مدیران استانی تلاش بیشتری به منظور جذب اعتبارات ملی برای شهر قم داشته باشند.