به گزارش شهرنیوز، سید امیر سامع در جلسه مدیریت بحران شهرداری قم با اشاره به ستاد مدیریت بحران شهرداری اظهار کرد: باید برنامهها برای اعضای این ستاد تدوین شود، برنامه مدیریت بحران برای نهادهایی همچون آتش نشانی و واحد خدمات شهری و آرامستان در مرحله ابلاغ است، ۱۷ برنامه عملیاتی برای مدیریت بحران شهرداری قم داریم که این برنامهها تا نیمه نخست سال آینده ابلاغ میشود، تاکنون چهار برنامه تدوین شده است و یک برنامه هم به مناطق شهرداری ابلاغ شد.
وی ادامه داد: اگر هر کدام از دستگاههای اجرایی استان قم در طول یک سال یک مکان اسکان اضطراری را معرفی کنند، پس از چند سال با ۱۰۰ محل اسکان در استان مواجه میشویم، این کار هزینه چندانی برای دستگاههای اجرایی ندارد، بوستانهای قم ظرفیت محدودی برای اسکان اضطراری دارند.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم افزود: در شهرداری مصوب شده است هر طرح عمرانی که قرار باشد در شهرداری قم اجرایی شود، باید پیوست ایمنی و پیوست فضای سبز داشته باشد تا به عنوان مثال در احداث یک تونل طرح خروج اضطراری و تهویه آن تونل پیش بینی شود، رویکرد مدیریت بحران باید در همه طرحهای عمرانی در حال اجرا در قم وجود داشته باشد.
سامع با اشاره به اقدامات شهرداری قم در زمینه مدیریت بحران اظهار کرد: نقشه خطر پذیری این شهر را تهیه کردیم تا مشخص شود چه نقاطی از قم آسیب پذیر هستند، اقدامات شهرداری در زمینه مدیریت بحران گام به گام است.
وی ادامه داد: بودجه ای برای مدیریت بحران در بودجه شهرداری قم پیش بینی شده است، البته نیاز به اعتبارات ملی در زمینه تجهیز بوستانهای شهر به تجهیزات برای تأمین زیرساختها برای اسکان اضطراری داریم، امکانات شهرداری قم در این زمینه محدود است.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم افزود: اصل اساسی در زمینه برنامههای مدیریت بحران هم افزایی دستگاههای مختلف است و در این زمینه میتوان با کمترین بودجه بیشترین بهره وری را با هم افزایی دستگاه های اجرایی داشته باشیم.